Suzana Lečnik

Kdo sem in zakaj bi mi zaupali?

OD UREJANJA NEPREMIČNIN DO MENTORSTVA – MOJA ZGODBA

Toplo pozdravljeni na mojih straneh.

Življenje je pot razvoja in večnega učenja. Tako tudi mene ljudje poznajo pretežno s področja urejanja nepremičnin, na katerem sem mnoga leta urejala podatke o nepremičninskih evidencah in izdelovala načrte, za pridobitev gradbene dokumentacije. Med tem sem ves čas nadaljevala s svojim samorazvojem in pridobivala nova znanja, ki so mi pomagala tako na poslovnem kot osebnem področju. Leta 1993 in 1994 sem se izobraževala na GAMA – Centru za duhovno kulturo, od leta 1995 do 2001 na DUHOVNI UNIVERZI, leta 2010 in 2011 v Münchenu Training program Phyllis Krystal, leta 2012 se opravila 400-urni izobraževalni program za učiteljico joge v PARINAMA šoli joge. Danes sem mentorica za osebni razvoj in certificirana terapevtka metode Phyllis Krystal® .

Življenje me je kalilo skozi izkušnje izgube. Po treh letih zakona, so se možu močno zamajala tla pod nogami in pristal je na psihiatriji. Čez noč se je name zgrnilo novo poglavje življenja, z povsem novimi vprašanji; Kaj se dogaja? Kako naprej? Bom zmogla? Ali je to zdaj konec? Kdo sem? Gledala sem moža in videla, kako je, ko se človek dotakne dna. Poiskala sem pomoč in kako zelo sem jo potrebovala. Vse kar je sledilo, je bilo zelo intenzivno na vseh področjih. Vso varnost, ki sem jo takrat imela v zakonu, hiši in službi, se je sesula čez noč. Po šestih letih zakona je sledila ločitev. Izgubila sem dom, ki sem ga gradila z vso ljubeznijo. Izgubila sem službo.

Začelo se je Novo življenje, novo rojstvo.

Skozi izkušnje izgub sem spoznala, kaj pomeni zunanja minljiva varnost in kašen temelj za življenje je notranja varnost. Slednje je bogastvo, ki sem ga požela in ki ga sedaj delim naprej. Vem, kakšno vrednost ima namreč notranja varnost v ustvarjanju zunanje varnosti. Izvajam delavnice in osebno svetovanje na področju postavljanja jasnih mej, tako v odnosu do drugih, kot v odnosu do svojih čustev in prepričanj. Moj moto je: »Občutek varnosti, je temelj spontanost!« Moje poslanstvo je v treh SSS-jih – svobodno, sproščeno, spontano. Za svobodno, sproščeno, spontano delovanje, potrebujemo notranje ravnovesje. A to se zgodi, ko imamo v sebi izoblikovan steber notranje varnosti. Strategije, tehnike in orodja, ki jih podajam tudi živim in imam otipljive rezultate, kajti kot pravim »Notranja varnost in ravnovesje, je dosegljivo!«

Vam lahko kako pomagam?

Pišite mi!

Imate vprašanja o mojih dejavnostih? Vas zanima karkoli o osebnem svetovanju, delavnicah?

Pišite mi preko spodnjega obrazca, zaupajte mi svoja vprašanja, dvome, želje!

Vaših odzivov se iskreno veselim!

Strinjam se s pogoji varovanja osebnih podatkov in nameni obdelave osebnih podatkov v skladu z GDPR.